Κατηγορίες
Βραβείο 2
Προφίλ
 

   Το Engine service ιδρύθηκε το 1994 σε ένα μικρό ιδιόκτητο χώρο στον Άνω Κορυδαλλό. Ύστερα από δύο χρόνια η σημαντική αύξηση της πελατείας μας, επέφερε την αλλαγή έδρας της εταιρείας μας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Κορυδαλλού.

   Πρωταρχικές ασχολίες μας ήταν το service και η άρτια συντήρηση του αυτοκινήτου. Μετά όμως από συνεχής έρευνα και ενασχόληση με το αντικείμενο εξειδικευτήκαμε στην επισκευή των αμορτισέρ σύμφωνα με τις οδηγικές απαιτήσεις του πελάτη και στο χαμήλωμα των ήδη υπαρχόντων ελατηρίων (για καλύτερο κράτημα). Έτσι πλεόν γεννήθηκαν νέες υλικές ανάγκες (νέος εξοπλισμός, εξειδικευμένα μηχανήματα και φυσικά αντίστοιχος χώρος εργασίας) που μας ώθησαν τον Φεβρουάριο του 2017 σε μια ακόμα μετεγκατάσταση της έδρας μας, στην Λ.Ηρακλείου 100 Άνω Πατήσια (Αθήνα) που βρισκόμαστε έως και σήμερα.

   Παράλληλα όμως αξίζει να σημειωθεί η έρευνα που έγινε για την μείωση κατανάλωσης καυσίμου στους λέβητες/ καυστήρες με εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού με αυτό το σύστημα που δημιουργήσαμε πετυχαίνεται μείωση κατανάλωσης σε ποσοστό 38 %.

banner
ΕΛΛΑΔΑ 2.0